Over Sity

Over Sity

Sity.Hosting is de voordeligste webhoster van Nederland, mogelijk zelfs van de hele Benelux. Sity biedt webhostingproducten tegen absoluut zeer lage prijzen, maar houdt tevens de kwaliteit hoog in het vaandel. Bij ons houden de lage prijzen niet in dat wij bezuinigen op onze servers, onderhoud of support!

 

Wij draaien al onze servers op moderne hardware en deze servers zijn ruim bemeten om de erop gehostte klanten met overmarge aan te kunnen, m.a.w. wij overbelasten onze servers niet door er meer klanten op te gooien dan technisch mogelijk of wenselijk is. Al onze servers worden door onze eigen systeembeheerders onderhouden, waardoor onze servers altijd secure zijn, de laatste nieuwe (veilige) softwareversies op onze servers draaien en we niet afhankelijk zijn van derden waardoor storingen direct verholpen kunnen worden. Naast onze hoge uptime bieden wij goede support en duidelijke communicatie voor al onze klanten.

Lage prijzen


Zo laag? Ja, onze prijzen zijn en blijven enorm laag. En er zit géén addertje onder het gras: wij berekenen geen setup, administratie of andere verborgen kosten maar enkel en alleen de prijs die op onze website vermeld staat (colocation en dedicated servers hebben wel setup kosten, zoals erbij vermeld staat). Het is ook geen eenmalige aanbieding of actie voor alleen het eerste jaar o.i.d.: u houdt bij ons blijvend deze lage prijzen. Zo zorgen wij dat onze huidige en toekomstige klanten het best mogelijke voor hun geld krijgen en blijvend tevreden zijn met onze dienstverlening.

Over Sity


Sinds medio 2004 biedt Sity.Hosting webhostingdiensten aan tegen de laagste prijzen van Nederland. In korte tijd groeide Sity uit tot een volwaardig webhosting bedrijf met vele duizenden klanten en eigen servercabinetten. Sinds 2017 is Sity Hosting een handelsnaam van Infra Blocks, welke Sity verder uit gebouwd heeft tot een van de marktleiders in de Nederlandse budget hostingmarkt. Sity Hosting is een solide bedrijf met voldoende groeikapitaal, bedrijfsvoerings know-how en technische kennis om de technische vooruitsprong bij te benen.

Sity.Hosting biedt webhosting diensten aan voor losse websites van particulieren en het MKB en daarnaast verkoopt Sity tevens resellerpakketten; webhosting pakketten voor beginnende webhostingbedrijfjes, doorverkopers of grootverbruikers met meerdere sites.  Daarnaast biedt Sity tevens colocatie, dedicated servers en VPSen aan voor de grotere of veeleisendere gebruikers, om zo een totaalpakket aan Internet diensten onder één naam aan te kunnen bieden.